Index > Time-tracking > Plannere si calendare


calendare gratuite
Plannere si calendare
 
Planificarea zilelor pentru un an = planificator anual; engleza: "planner".

Am constatat ca majoritatea agendelor sau calendarelor pe care le gasesc in comert nu se potrivesc exact cu necesitatile mele: un calendar pe un an de zile, care sa incapa pe o foaie A4, plus un planner A4 care sa incapa intr-o agenda mare (tot A4), pe doua pagini (adica un semestru / pagina); in sfarsit, un planner trimestrial (un trimestru per pagina). Am generat calendare din acestea si le-am pus aici, poate sunt de folos si altora.

Toate calendarele si plannerele de aici sunt gratuite, in domeniu public, fara copyright, si pot fi folosite in orice scop (inclusiv comercial). Nu este necesara solicitarea unei permisiuni pentru a le folosi, reprinta, etc.

Calendarele sunt in limba romana, acopera anii 2013-2025, sunt in format .pdf (pot fi tiparite cu orice tip de Adobe Reader ). Ele pot fi downloadate mai jos; modelele lor sunt urmatoarele:

Exemplu
calendar anual:

Exemplu
planner semestrial:

Exemplu
planner trimestrial:

exmplu de calendar anual
(1 pagina)
exemplu calendar semestrial
(2 pagini)
exemplu calendar trimestrial
(4 pagini)

Anul 2025

Anul 2024

Anul 2023

Anul 2022

Anul 2021

Anul 2020

Anul 2019

-------------------------

Anii 2013 ... 2018 (arhive)Pentru curiosi:

Calendarele si plannerele au fost realizate cu ajutorul urmatoarelor programe:
-calendarul anual, cu ajutorul programului de grafica vectoriala Inkscape.
-plannerul semestrial, cu LaTeX si pdflatex, folosind scriptul yplan (cu o minimala traducere in romana); scriptul respectiv este disponibil la CTAN. și un link cu autorii este inclus in subsolul paginilor generate cu el.
-plannerul trimestrial este generat din cel semestrial folosind GnuGIMP pentru redimensionare si aranjare in mai multe pagini.
-desi programele de mai sus functioneaza ireprosabil, este recomandata verificarea corectitudinii calendarelor generate (in special datorita faptului ca unele dintre ele considera prima zi a saptamanii duminica; calendarele generate in romana considera luni ca fiind prima zi).


Aceasta pagina este sustinuta financiar prin reclame (publicitate) afisate jos; acestea NU folosesc cookies-uri.


inapoi la pagina principalaIndex > Time-tracking > Plannere si calendare


Fotografii de studio
        profesionale in Bucuresti si Buzau, cu echipament mobil