Index > Time-tracking > Plannere si calendare


calendare gratuite
Plannere si calendare
 
Planificarea zilelor pentru un an = planificator anual; engleza: "planner".

Am constatat ca majoritatea agendelor sau calendarelor pe care le gasesc in comert nu se potrivesc exact cu necesitatile mele: un calendar pe un an de zile, care sa incapa pe o foaie A4, plus un planner A4 care sa incapa intr-o agenda mare (tot A4), pe doua pagini (adica un semestru / pagina). In sfarsit, un planner trimestrial (un trimestru per pagina). Am gasit software-ul necesar (Inkscape, LaTeX yplan, GnuGIMP), dar m-am gandit ca e util sa pun si calendarele pe care le-am generat aici.

Toate calendarele si plannerele de aici sunt gratuite, in domeniu public, fara copyright, si pot fi folosite in orice scop.
Calendarele sunt in limba romana, acopera anii 2013-2020, sunt in format .pdf (pot fi tiparite cu Adobe Reader / Foxit reader). Ele pot fi downloadate mai jos; modelele lor sunt urmatoarele:

Exemplu
calendar anual:

Exemplu
planner semestrial:

Exemplu
planner trimestrial:

exmplu de calendar anual
(1 pagina)
exemplu calendar semestrial
(2 pagini)
exemplu calendar trimestrial
(4 pagini)

Anul 2013

Anul 2014

Anul 2015

Anul 2016

Anul 2017

Anul 2018

Anul 2019

Anul 2020


Pentru curiosi:

Calendarele si plannerele au fost realizate cu ajutorul urmatoarelor programe:
-calendarul anual, cu ajutorul programului de grafica vectoriala Inkscape.
-plannerul semestrial, cu LaTeX si pdflatex, folosind scriptul yplan (cu o minimala traducere in romana); scriptul respectiv este disponibil la CTAN.
-plannerul trimestrial este generat din cel semestrial folosind GnuGIMP pentru redimensionare si aranjare in mai multe pagini.
-desi programele de mai sus functioneaza ireprosabil, este recomandata verificarea corectitudinii calendarelor generate (in special datorita faptului ca unele dintre ele considera prima zi a saptamanii duminica; calendarele generate in romana considera luni ca fiind prima zi).


Observatie: aceasta pagina este sustinuta financiar prin reclame (publicitate) afisate automat; acestea folosec cookies-uri (DoubleClick Cookie, etc).


inapoi la pagina principalaIndex > Time-tracking > Plannere si calendare


Fotografii de studio
        profesionale in Bucuresti si Buzau, cu echipament mobil